Glenbervie Alterations and Additions
       
     
Piers18.jpg
       
     
Piers19.jpg
       
     
Piers5.jpg
       
     
Piers17.jpg
       
     
PIers20.jpg
       
     
Piers8.jpg
       
     
Piers10.jpg
       
     
Piers21.jpg
       
     
Piers3.jpg
       
     
Glenbervie Alterations and Additions
       
     
Glenbervie Alterations and Additions

This small project involved extending and renovating a small pre-1900’s workingman’s cottage. The finished house is laid out in 3 slightly stepped levels, down to the east. The top level (the original cottage) contains the living room and a bedroom, the middle the kitchen and the lower a dining family area opening out to a deck with views through trees to the east. 

The owner had grown up in a 1950’s modernist house and parts of the interior are infused with a similar type of detailing, which is put together in a way to compliment and subtly contrast the style of the original cottage.

Photographer Paul McCredie

Piers18.jpg
       
     
Piers19.jpg
       
     
Piers5.jpg
       
     
Piers17.jpg
       
     
PIers20.jpg
       
     
Piers8.jpg
       
     
Piers10.jpg
       
     
Piers21.jpg
       
     
Piers3.jpg